WEB-ETAX - plata electronica a impozitelor si taxelor locale
        
 

Primaria municipiului Suceava - Directia de buget, contabilitate si fiscalitate

Realizarea de plati

Pentru realizarea de plati prin Internet este necesar sa fiti posesorul unui cont bancar curent si a unui contract de Internet Banking.

Inregistrare in sistem

Folosirea sistemului se poate face in baza unei parole de acces pe care o puteti obtine dupa completarea, listarea si depunerea formularului de inregistrare (disponibil in meniul Inregistrare) la Directia Buget, contabilitate si fiscalitate (B-dul 1 Mai, Nr. 5A; telefon: 0230-212696 int. 124).

In urma obtinerii parolei, orice utilizator are acces numai la informatiile privind propria persoana. Registrul Sistem contine informatii referitoare exclusiv la contribuabilii inregistrati ca utilizatori ai Sistemului.


Informatii despre sistem

Vizitand aceasta sectiune puteti afla mai multe detalii despre sistem, bancile atestate, perioada de actualizare a registrului sistem.


Modalitati de calcul

Puteti accesa aceasta sectiune pentru a vedea detalii despre modul in care se calculeaza sumele de plata, inclusiv termenele de plata, facilitatile oferite, calculul majorarilor si penalitatilor.


Legislatie

Aici va este pusa la dispozitie legislatia care reglementeaza calcularea, stabilirea, urmarirea si plata impozitelor si taxelor locale.

Primaria Municipiului Suceava